Rav Mads Hus, Hennebysvej 7, 6854 Henne

Tlf: 0045 76 66 0066, mail: ravmadshus@gmail.com


Book tid her

Hvad er Reiki Healing?

Reiki stammer fra Japan og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui genopdagede den flere tusinde år gamle healings form. 

Reiki healingen har gode resultater med mange kendte sygdomme. Den tilfører energi og velvære samt forstærker immunforsvaret. Healingen tilfører energi til kroppen og kan lindre og fjerne smerter samt harmonisere, balancere og opløse blokeringer. Behandlingen foregår ved håndspålæggelse, og er en simpel men meget kraftfuld behandlingsteknik.

Reiki healing fjerner de blokeringer kroppen måtte have. Energien søger derhen, hvor klienten har brug for den. Sagt på en anden måde: Det er klientens eget system der bestemmer, hvad der heales.
Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healings proces og det er ikke afgørende om du er troende eller tror på healing for at det virker.

Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis!

Sådan foregår en healing med "hænder på"

Klienten lægger sig (påklædt) på briksen og får et tæppe, hvis det ønskes. Healeren lægger hænderne på klienten i en serie positioner - først kan det være omkring hovedet, dernæst resten af kroppen. En fuld behandling varer 50 min. Det er meget forskelligt hvad der opleves, nogle klienter mærker noget, nogen ser farver, mærker prikken og stikken eller varme og andre falder i søvn. Det er ikke af betydning for healingens effekt om du mærker noget.

Reiki healing har gode resultater

Reiki healing har gode resultater mod bl.a.:
- Stress 
- Højt blodtryk 
- Allergi 
- Eksem 
- Spændinger 
- Hovedpine 
- Smerter ved f.eks. piskesmæld, migræne og sportsskader
- Nakke- og skulderproblemer 
- Mavelidelser 
- Ledsmerter 
- Kredsløbsproblemer 
- Hormonelle- og menstruationsproblemer 
- Betændelsestilstande 
- Psykiske problemer 
- Energiniveau og immunforsvar
- Skaber balance mellem krop og sind
- Støtter medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
- Depressioner, angst og fobier
- Udrensning af giftstoffer

Vigtigt at vide
Uanset formen for healing er det vigtigt at drikke meget vand bagefter. Vandet er med til at udskille de affaldsstoffer, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

Nogle klienter kan nøjes med én behandling, hvor andre skal have flere behandlinger for at komme af med deres problem.