Book tid her

DEEP OSCILLATION er en patenteret og internationalt valideret teknologi, der bygger på effekterne ved dannelse af et elektrostatisk felt i patientens væv. I modsætning til andre behandlingsformer virker DEEP OSCILLATION i selve vævet, da teknologien leverer en behagelig dybdevirkende effekt (8-12 cm) på alle vævskomponenter (hud, bindevæv, subkutant fedt, muskler, blod og lymfekar.)​

Denne behandlingsform faciliterer transporten af næringsstoffer, affaldsstoffer, blodgennemstrømning og lymfedrænage. DEEP OSCILLATION er yderst skånsomt ved brug, da der ikke dannes termisk effekt (varmeudvikling) og samtidig virker metoden ikke trykskadende på vævet. Med denne non-invasive og skånsomme behandlingsform er det muligt at påbegynde behandling meget tidligt, selv på smertefulde områder som f.eks. efter akut skade eller endt operation. Kroniske lidelser kan tillige behandles med effektive resultater.​

Følgende fysiologiske effekter ved DEEP OSCILLATION er klinisk valideret. 

  • Meget effektiv i reducering af smerte
  • Antiinflammatorisk effekt
  • Effektiv i reducering af ødem
  • Forbedret og øget hastighed ved sårheling
  • Reducering af fibrose
  • Forbedret mobilitet
  • Reducering af hudirritation 


DEEP OSCILLATION er en fuldstændig smertefri og behagelig behandling og som tidligere beskrevet er det videnligskbaelig forsøg, har denne behandling udmærker sig ved at reducerer hævelse, smerte, inflammation og øge bevægeligheden og fremmer helingsprocessen. 

Deep Oscillation behandlingen er ideel til sports skader, sår der ikke vil hele, bivirkninger efter kræftbehandlling, betændelses tilstande bl.a. 

Deep Oscillation sender dybe vibrationer ned i vævet. Ved denne behandling arbejdes der i huden, underhuden, bindevæv og muskler.
Behandlingen øger mikrocirkulationen og blødgør vævet.

Du kan se mere om behandlingsmetoden på forhandlerens hjemmeside:

Video omkring Deep Oscillation

Her ses en illustration af hvordan deep oscillation sender frekvenser ind i kroppens væv.
Denne behandling kan udføres på hele kroppen.

Rav Mads Hus, Hennebysvej 7, 6854 Henne

Tlf: 0045 76 66 0066, mail: ravmadshus@gmail.com