Booke tid her

Om NADA

NADA er en metode som kan hjælpe folk med at komme i balance – stabilisere organismen såvel som fysisk som psykisk. NADA er ikke rettet mod nogen særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst mm.) fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Det er en behandlingsform, der afbalancere og styrker kroppens funktioner, og genskaber indre ro og fokus på klienten.
NADA kan også anvendes til lindring her og nu ved fx akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer. Alle der har mistet sin indre ro og kontrol, kan have glæde af NADA.
NADA virker godt sammen med anden behandling, hvad enten det er medicinsk behandling eller psykoterapi.

Hvad kan NADA afhjælpe?

Stressdæmpende

Kan dæmpe hovedpine, stress

Smertelindrende

Give bedre søvn, søvnløshed

Dæmpe angst, uro og bekymring

Styrke knogler, led, muskler

Styrker immunforsvaret

Bedre udskillelse af affaldsstoffer, og dermed også udskillelse af medicin, alkohol mv

Regulere hormonbalancen og humørsvingninger

Regulere fordøjelsen

Regulere puls og blodtryk

Abstinenser og stoftrang

Indre kontrol

Fysisk og psykisk uro

Er der bivirkninger ved NADA?

Overordnet er der ingen bivirkninger. Der kan forekomme en snurren, prikken, eller ”strøm” enten i øret eller kæben. Dette er som regel et godt tegn. Det ses, at gamle problemer, eller symptomer kan blusse op i en kortere periode. Det er normalt, og kan betragtes, som en god proces. Det er ikke udsædvanligt, at man under eller efter behandlingen kan blive meget træt. Trætheden fortager sig dog hurtigt. Nogle kan opleve hovedpine eller mindre utilpashed, men disse er ofte blot forbigående gener.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger klienten har brug for. NADA kan ikke overdoseres, og for at opnå de bedste resultater kræves flere behandlinger.

Seneste kommentarer

Del siden