Grunden til detox fodbadet er effektiv, er fordi fødderne indeholder flere end 60 akupunktur punkter samt 7.000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur punkter. Denne detox form får din krop i balance, og harmoniserer den, ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.

Det skal naturligvis påpeges, at behandlingen ikke helbreder sygdom - afgiftningen hjælper kroppen med at komme i balance via igangsætning af en naturlig og selvhelbredende proces - uden nogen form for syntetiske medikamenter.

Farveskift i vandet

Vandet skiftet farve alt efter hvor i kroppen fodbadet sætter ind og udrenser. 
Ved vandets farve kan man via listen her se hvor henne af i kroppen der er udrenset. 

Rav Mads Hus, Hennebysvej 7, 6854 Henne

Tlf: 0045 76 66 0066, mail: ravmadshus@gmail.com


Om Detox fodspa

Toksiner der ophobes i kroppen, kan bevirke at vores kroppe fungerer mindre end optimalt, hvilket kan forårsage et svagere immunforsvar samt en række andre ubehagelige symptomer. Detox fodbadet hjælper dig med at få udrenset og afgiftet kroppen.

Detox fodbadet er en anden måde at befri kroppen for de ​​skadelige toksiner. Det kan være toksiner fra urenheder i luften, kemikalier i dit hjem og skønhedsprodukter. Ved detox fodbadet trækker toksinerne ud af din krop gennem dine fødder. Det er en sikker og afslappende måde at rydde op i kroppen. Dette fodbad er i stand til at binde sig til tungmetaller og toksiner i kroppen ligesom en magnet – dette gør det muligt at trække toksinerne ud gennem bunden af fødderne.

Book tid her